Wijkhuismeester

n verband met de pensionering van de wijkhuismeester/wijkbeheerder van de wijk Stroinkslanden, Hans Butterhof, vindt er met ingang van 4 december 2017 een wijziging plaats in onze organisatie wat voor u van belang kan zijn.

Met ingang van deze datum is gekozen voor de inzetbaarheid van 2 wijkbeheerders in de wijken Stroinkslanden en de Wesselerbrink. De wijkbeheerders zijn Bram Nowee en Jan Vinke. Waarvan Bram Nowee voor u het eerste aanspreekpunt zal zijn. Jan Vinke zal zich vooral richten op de controles van de gebouwen en de tuinen en zal u waar nodig hierover spreken.

Voor vragen over uw woonomgeving, overlast van buren of andere algemene zaken kunt u uw wijkbeheerder de heer Bram Nowee bereiken via ons algemene telefoonnummer 0900-9678. Dit kan van maandag tot en met donderdag via bovengenoemd telefoonnummer.

Voor technische vragen, betaalafspraken of reparatieverzoeken kunt u niet bij Bram of Jan terecht. Hiervoor kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 0900-9678. Wist u dat u ook veel zaken digitaal kunt regelen via onze site www.de-woonplaats.nl.  

Heb jij een vraag voor Wijkhuismeester?

Heb je een vraag?

We checken of je geen robot bent
Contactgegevens van

Wijkhuismeester